29 شهریور 1403
صنعت کسب و کار

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گیلان عنوان نمود:هر واحد صنعتی؛ یک دانشگاه است

سلام صنعت/دکتر رسول شمشادی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گیلان در دومین جشنواره “تجلیل از واحدهای برتر شهرصنعتی رشت با رویکرد فناورانه” با بیان ظرفیت های دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه با پشتوانه ۱۲۰۰ مدرس و ۱۴۰ کارگاه و آزمایشگاه پراکنده در سراسر استان هم اکنون ۸ هزار دانشجو در ۵۰ رشته کاردانی و ۴۰ رشته کارشناسی و ۲۰ رشته کارشناسی پیوسته تحت آموزش و تعلیم در اختیار دارد.
شمشادی تصریح کرد: سطح آموزش های کاربردی در این دانشگاه به حدی است که از ۲ هزار دانشجوی ساماندهی شده در طرح ساماندهی فارغ التحصیلان فقط ۱۰۰ نفر جویای کار بودند و بقیه یا بصورت مستقل وارد بازار کار شدند و یا برای همکاری‌ جذب صنایع مختلف شدند.

شمشادی در ادامه از انعقاد ۱۰۰ تفاهم نامه همکاری با صنایع مختلف در سطح استان در قالب طرح تاد خبر داد و افزود: طی این تفاهم‌نامه ها نیازهای آموزشی و صنعتی به دانشگاه ارائه می شود و نیروهای آموزش دیده در همان رشته های مورد نیاز به صنایع معرفی می شوند و یا دوره‌های آموزشی لازم به کارکنان، پرسنل و کارگران همان صنعت ارائه می شود.

وی همچنین از طرح حضور هیات علمی در صنعت خبر داد و افزود: در این طرح نیز با حضور اساتید و هیأت علمی دانشگاه به مدت ۶ ماه در واحد صنعتی، مشکلات بخش مورد نظر بررسی و راهکارهای علمی حل معضلات به واحد صنعتی پیشنهاد می شود.

وی افزود: از دیدگاه ما هر واحد صنعتی؛ یک دانشگاه است از این رو ایجاد تعامل قوی و سازنده بین دانشگاه و صنعت از مهم‌ترین رویکردهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای کاربردی کردن آموزش ها و علوم و فنون صنعتی است.

شمشادی متذکر شد: بایستی صنعت به دانشگاه کمک نماید، لذا همه ما دنبال مشوق هایی برای دانشجویان برتر و نخبگان خود هستیم و دادن بورسیه های صنعتی به دانشجویان و دانش آموختگان و فارغ التحصیلان یقینا منتج به افزایش اشتغال‌زایی خواهد شد.
ارتباط بین دانشگاه، مراکز رشد و فناوری با واحد‌های صنعتی نیاز جدی دنیای امروز ماست.

رئیس دانشگاه پیام نور گیلان در دومین جشنواره “تجلیل از واحدهای برتر شهرصنعتی رشت با رویکرد فناورانه” اظهار داشت: فاصله بین جامعه، صنعت و دانشگاه متاسفانه منجر به انباشت بسیاری از مشکلات شده است.

دکتر مهرداد توکلی راد با بیان اینکه نسل امروز صاحب ایده و خلاقیت هستند، یادآور شد: ارتباط بین دانشگاه، مراکز رشد و فناوری با واحد‌های صنعتی نیاز جدی دنیای امروز ماست.

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور گیلان تمام توان و تلاش خود را در این خصوص انجام خواهد داد، تاکید کرد: در دانشگاه ما فضای جدید برای تحولات نوین ایجاد شده و ما دست یاری به همه عزیزانی که می خواهند در این خصوص فعالیت کنند می دهیم و بستر های لازم را فراهم می آوریم.

توکلی راد بیان داشت: ما از سرمایه های ناب دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دهه ۸۰ و ۹۰ استفاده خواهیم کرد و امیدواریم واحد‌های صنعتی هم از استعدادهای این عزیزان در جهت پیشرفت استان و کشور عزیزمان ایران بهره مند شوند.
بهره گیری از هوش مصنوعی موجب افزایش راندمان مجموعه ها می شود

مدیر عامل شرکت هوش سیستم گیل و مدیر اولین مرکز هم آفرینی هوش مصنوعی در کشور در “دومین جشنواره تجلیل از واحد‌های برتر شهر صنعتی رشت با رویکرد فناورانه” با بیان اینکه بسیاری از مدیران و کار آفرینان با توکل به خدای مهربان توانستند بسیاری از سختی های مسیر خود را تحمل کنند، بیان داشت: بر اساس بررسی های صورت گرفته، استفاده از هوش مصنوعی در دنیا، باعث رشد ۳۰ الی ۴۰ درصدی راندمان مجموعه ها شده است.

مهندس پیمان دادگر ادامه داد: مدیری می تواند موفق باشد که از آینده جلوتر باشد، یعنی بتواند گزارش، دیتا و تحلیل برای مجموعه خود داشته باشد و در این خصوص نرم افزارها حرف زیادی برای گفتن دارند، چرا که هوش مصنوعی فراتر از اطلاعات کارکنان، به کمک سازمان ها می آید.

وی در ادامه تصریح کرد: شرکت هوش سیستم گیل با تکیه بر تجربه ای که در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد، به طور مداوم در جهت بهبود کیفیت و ارتقای عملکرد دوربین های مدار بسته و محصولات خود تلاش می نماید.
وی افزود: این شرکت برای تحقق این هدف، از تکنولوژی های پیشرفته ای مانند تشخیص چهره، ضبط تصاویر با رزولوشن بالا و تکنولوژی های شبکه استفاده می نماید.

مدیر عامل شرکت هوش سیستم گیل با اشاره به این مطلب که اگر امروز مدیران به صورت سنتی کار کنند، حتی با تمام تجاربی هم که دارند، حذف می شوند، گفت: ما تلاش می کنیم تا تکنولوژی را به دست مدیران و صاحبان کسب و کار برسانیم، یعنی در واقع در دپارتمان تجاری سازی برنامه ریزی می کنیم تا خروجی کار مدیران مجموعه راندمان اقتصادی داشته باشد، و بتواند در کشور و استان حرفی برای گفتن داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *